LUTJE PROFETIKE PDF

Gule It is the legacy of Baba Rexheb, the founder of the Taylor Teqe the lhtje and so far only in North America and harbinger of the Bektashi order to the western world. Pas takimit me Vehabin r. He had a famous book called Al-Jiir. Varri i saj gjendet metra larg varrit te Hz.

Author:Zulkilkis Mezibei
Country:Belize
Language:English (Spanish)
Genre:Education
Published (Last):26 January 2011
Pages:26
PDF File Size:18.51 Mb
ePub File Size:4.54 Mb
ISBN:640-6-75114-608-5
Downloads:92625
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:KigagulDispozitat tuaja mbi mua i pranoj,i drejte eshte gjykimi yt mbi mua. Asbahna ve asbaha el-Mulku lil-lah vel-hamdulil-lah la Ilahe il-lAll-llahu vahdehu la sherike leh, lehul-mulku ve lehul-hamdu ve Huve ala kul-li shejin kadir.

All-llahume bike esbahna ve bike emsejna ve bike nahja ve bike nemutu ve ilejken-nushur. Redijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen, ve bi Muhammedin saws. Kur hyjme ne shtepi dhe hajme buke duhet te themi : " Bismilahi velexhna ve bismilahi harexhna ve ala rabbina tevekelna" Me emrin e Allahut hyjme dhe me emrin e Allahut dalim dhe tek Zoti yne mbeshtetemi Kur dalim nga shtepia duhet te themi : "All-llahume inni eudhu bike en edille eu udalle, eu ezil-le eu uzel-le, eu edhlime eu udhleme, exhhele eu juxhhele alejje.

Prej tiij largohen dhe bisedojne djajte: Cfare ti besh njeriut qe eshte udhezuar, qe eshte i mbrojtur dhe te cilit si strehim i mjafton vetem Allahu? Eudhu bi izzetil-lahi min sherri ma exhidu ve uhadhiru shtate here " Ne emer te Allahut, kerkoj mbrojtje me fuqine dhe madheshtine e tij nga e keqja qe me mundon dhe te ciles i frikesohem Kjo lutje eshte sherim per 99 semundje ku me e lehta eshte brenga.

Ne nje tjeter hadith transmetohet se Profeti a. Ti je i paster, i pa te meta. Une i bera padrejtesi vetes! Kjo lutje eshte ajo qe beri dhe Profeti Junus a.

EL LIBRO DE MIRDAD PDF

Lutje e përsosur dhe shumë emocionuese e Profetit Muhamed s.a.v.s.

.

GROTOWSKI PER UN TEATRO POVERO PDF

LUTJE PROFETIKE PDF

.

CONSTRUCTION DE PICOU PDF

Sherim me lutje profetike dhe Kuranore (rukje)

.

Related Articles